VEILIGHEID…….Gaat ons allen aan
VEILIGHEID…….GAAT ONS ALLEN AAN

JBR Arbo Advies & Opleidingen

Veiligheid binnen een bedrijf of organisatie is vandaag de dag heel belangrijk. JBR Arbo Advies & Opleidingen kan wat betreft veiligheid in uw bedrijf of organisatie veel voor u betekenen. Wij streven ernaar om samen met u naar veiligheidsoplossingen te zoeken.

Kijk eens bij de tabbladen Opleidingen en Advies en u zult zien dat wij alle soorten opleidingen geven op het gebied van BHV, EHBO, VCA, op maat gemaakte veiligheidstrainingen . Daarnaast zijn wij, onder andere, gespecialiseerd in RI&E, ontruimingsplannen en calamiteitenplannen, brand veiligheids advies en begeleiding in arbowetgeving.

Erkend door:

Over JBR

R

Efficiënt

Breed inzetbaar team

R

Aangenaam

We denken mee met de organisatie

R

Professioneel

Vaste instructeurs en veiligheidskundigen

JBR Arbo Advies & Opleidingen is een Arbo advies bureau dat door jaren ervaring in de praktijk zijn kennis heeft verworven.

Door deze kennis hebben we een breed inzetbaar team welke op vele gebieden van dienst kan zijn voor onze klanten. We werken samen met een aantal vaste instructeurs en veiligheidskundigen, bundelen onze krachten door ook samen te werken met andere advies bureau`s.

We waarborgen een efficiënte, aangename en professionele levering van onze producten en diensten, denken mee met de organisatie en hebben gevoel voor onderling overleg. We wensen ons bedrijf te laten groeien en onze capaciteiten verder te ontwikkelen, met de klemtoon op innovatie, investering en opleiding.

Contact opnemen

Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Wij geven graag een objectief advies, en verplichten u tot niets.

    Uw persoonsgegevens worden verwerkt conform het privacybeleid van JBR Arbo en reCAPTCHA: Privacybeleid, Servicevoorwaarden.

    Bezoekadres

    Gotenweg 13-i
    5342 PP  Oss

    Postadres

    Postbus 859
    5340 AW Oss

    Contact

    Telefoon : +31 412-474350
    Mail         : info@jbr-arbo.nl

     

    Gotenweg 13 5342 PP Oss